Da er Bibliotekuka i Vestfold 2012 i gang!

Bibliotekuka i Vestfold arrangeres for første gang i fylket vårt, og er en samlende kampanje for å synliggjøre de 13 folkebibliotekenes tilbud og muligheter i Vestfold.

Svelvik folkebibliotek hadde Månedens lesesirkel med diskusjon av bok i går formiddag, og dermed var bibliotekkampanjen i gang! Denne lørdagsformiddagen er det barne- og familiearrangementer i Re bibliotek, Holmestrand bibliotek og Lardal bibliotek.

Kampanjen har først og fremst fokus på  uke 7, men også andre uker er tatt med i programmet for Bibliotekuka.
Program

Andebu bibliotek arrangerer barneforestillingen «Troll og mus» mandag 13. februar. Dagen etter markerer de Valentindagen i sitt bibliotek.

I Sandefjord bibliotek blir det forfatterlunsj med Hans Olav Lahlum med Folkeuniversitetet som medarrangør onsdag 15. februar

Tønsberg og Nøtterøy bibliotek får forfatterbesøk av Margaret Skjelbred om kvelden  den 15. februar, Sande bibliotek arrangerer et kveldsmøte med Torstein Bugge Høverstad om arbeidet med oversettelsen av Harry Potter-bøkene.

 

Horten bibliotek får besøk av Kurt Aust, Anders Kaardahl og Bastian Brekken onsdag kveld i Bibliotekuka, mens Bibliotekets Venner i Stokke arrangerer et foredrag med Astrid Bjønness om St.Petersburg og Peter den store som et kveldsarrangement i Stokke bibliotek.

Torsdag 16. februar arrangerer Hof bibliotek kveldsarrangementet «Vikinger i krig» med Kim Hjardar.

Tjøme har bl.a Sigrid Undset i fokus på Verdens Ende restaurant om kvelden fredag 17. februar.

Det siste arrangementet som går av stabelen i denne kampanjen finner sted i Larvik bibliotek på skuddårsdagen 29. februar. Da får biblioteket besøk av Linn Ullmann om kvelden.

I tillegg til arrangementene finnes det en rekke utstillinger i bibliotekene, noen bibliotek har boksalg og det er også mulig å melde seg på kurs om, innføring på internett. Horten bibliotek arrangerer spillkveld for 6. – 7.klassinger fredag i vinterferieuka, dvs 24. februar. Arrangementet er i samarbeid med noen av de andre Vestfoldbibliotekene, så her kjøres det på med masse spillkonsoller og action.

Vel møtt til Bibliotekuka, hvor mange av arrangementene er helt gratis!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Bibliotekuka i Vestfold 2012. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s