Program for Verdens bokdag i Vestfoldbibliotekene

Det lages egen quiz for barn og voksne i anledning bokdagen. Denne deles ut via ditt lokale Vestfoldbibliotek eller hentes via nett.

På Sande bibliotek dekkes det bord kl. 12.00 og 18.00 til kaffe, kaker og en uformell bokprat. Eegn bokutstilling i anledning bokdagen.

Re bibliotek har stand utenfor kommunehuset i sentrum på bokdagen. Det blir utdeling av roser og bøker, og mulighet for å delta på bokdagens quiz for barn og voksne.   Kanskje det blir mulig å få en bibliotektatovering eller to også? 😉 Personalet presenterer sine egne favorittbøker i tilknytning til standen.

Stokke bibliotek markerer Verdens bokdag med stand utenfor biblioteket kl. 12 – 15 hvor det deles ut bokmerker for Vestfoldbibliotekene, quiz, roser, bøker og kaker.

Svelvik bibliotek deler ut roser og bøker den 23. april

Verdens bokdag på Tjøme  markeres med egen stand, det lages en liten brosjyre med bilde av en rose og et dikt  om det å lese bøker, samt litt om bokdagens historie.

Andebu bibliotek deler ut bøker til publikum i anledning Verdens bokdag den 24. april.

Horten bibliotek serverer kaffe og «litterære» kaker til sitt publikum om formiddagen på Verdens bokdag. Det vil bli utdelt roser og gratis bøker utenfor biblioteket utover formiddagen + noe kampanjemateriell for Vestfoldbibliotekene. Biblioteket er parat til å lage en festdag for boka, og har også en overraskelse på lur til de inviterte barnehagebarna som kommer til biblioteket denne dagen 🙂  Horten

Hof bibliotek deler ut gratis bøker til publikum den 24. april i anledning Verdens bokdag.

Lardal bibliotek deler ut gratis bøker så langt beholdningen rekker på Verdens bokdag den 23. april.

Verdens bokdag i Sandefjord bibliotek: Mandag 23. april, kl. 18.00: Verdens bokdag: møt forfatter Lillian W. Skow Lillian W. Skow presenterer sin nye bok: «Skyld», i samtale med Kirsten Muhle Salg av kaffe og kaker ved Sanitetsforeningen … Gratis adgang. Egen stand for biblioteket på Hvaltorvet kjøpesenter hvor det deles ut roser og bøker i anledning dagen. Sandefjord
Velkommen til feiring av boka i ditt lokale Vestfoldbibliotek! 🙂
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Verdens Bokdag, Vestfoldbibliotekene. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s