Bibliotekdagene i Vestfold er straks i gang!

Startskuddet for Bibliotekdagene i Vestfold er like rundt hjørnet. 13 samarbeidende folkebibliotek er samlet under paraplyen Vestfoldbibliotekene, hvor også Vestfold fylkesbibliotek har en sentral rolle.

Vestfoldbibliotekene kan tilby et meget allsidig og flott program i forbindelse med Bibliotekdagene i Vestfold. Det er nærmere 60 programposter som skal gjennomføres kommende uke. Programmet har tilbud for både små og store, og det meste er gratis. Mange av bibliotekene har satt fokus på sakprosa disse dagene, og flere bibliotek får besøk av forfattere som har skrevet aktuell og god faglitteratur. Mange av bøkene som presenteres under Bibliotekdagene handler om det å være menneske, f.eks om det å møte veggen, ta et oppgjør med sin egen misunnelse eller om det å være far til en datter med autisme.

Flere av bibliotekene samarbeider med husflidslag, bygdekvinnelag og andre lokale krefter, som vil gi gode foredrag og kurs. Mange av Vestfoldbibliotekene arrangerer nettkurs disse dagene.

For de som ennå ikke har blitt voksne, blir det mulig å delta på piratkveld, klovneforestilling, møte forfattere, være med på eventyrstunder, dukketeater og strikkekurs. Pinglekveld for fansen av Pinglebøkene går det også an å få med seg.

I Re er biblioteket stort sett på arenaen til Re Middelalderdager under Bibliotekdagene.

Ansatte i Vestfoldbibliotekene byr på bokprat med boktips flere av dagene under kampanjeuka. Alle Vestfoldbibliotekene har utstilling om kjærlighet i anledning Valentindagen. 3 av Vestfoldbibliotekene har søndagsåpent bibliotek med tilbud til hele familien.

Velkommen til spennende bibliotekdager i Vestfold!

PROGRAM

Dette innlegget ble publisert i Bibliotekdagene i Vestfold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s