Naturbøker i fokus i forbindelse med Bibliotekdagene

Aktivitetsdag på biblioteket med Horten Natursenter

Bibliotekdagene i Vestfold er i full gang, og i denne forbindelse ble det arrangert aktivitetsdag med Horten Natursenter på Horten bibliotek.

De ansatte fra Natursenteret hadde med seg mange spennende effekter, til stor glede for de inviterte elevene og lærerne på 5. trinn ved Nordskogen skole. Elevene fikk blant annet se på insekter i mikroskop, lære om Nordlyset og se hvordan en plasmakule kan få et lysrør til å lyse. De fikk også blåse såpebobler, og lage sin egen minifallskjerm for å frakte tøyrotta Helge trygt ned i 1. etg.

???????????????????????????????

Horten natursenter hadde også med seg to ørkenrotter, som ble veldig populære. Det var mulig å komme med forslag til hva de skal hete og navnene vil bli annonsert på Horten Natursenter sin hjemmeside og Facebookside. Det var også mulig for barnehager og andre besøkende å være med på de ulike aktivitetene. På biblioteket har vi mange spennende og interessante faktabøker du kan låne om du vil lære om natur, insekter, ørkenrotter, nordlys eller andre emner. En bedre formidling av sakprosa for barn skal man lete lenge etter. En stor honnør til natursenteret!

NATURSENTERET

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Bibliotekdagene i Vestfold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s