Bok og spenning med Sommerles 2014

Sommerles_logoFra 1. juni kan alle grunnskolebarn i 1.–7. trinn i Vestfold delta i landets aller første sommerlesekonkurranse på pc, nettbrett og mobil.

Sommerles, som er et kampanjesamarbeid mellom Vestfoldbibliotekene og Fylkesbiblioteket, arrangeres i år for tredje gang. I fjor leste de 3100 deltakerne til sammen nesten 19 000 bøker. Arrangørene håper at kombinasjonen med bok og årets nettløsning med spillelementer vil gi enda flere barn øynene opp for konkurransen. Nettsiden sommerles.no er utviklet i samarbeid med selskapet Snuti. For å være med må du med tillatelse fra en foresatt registrere deg på nettsiden. Gjennom din egen profil får du tilgang til å registrere antall leste sider, svare på morsomme oppgaver, tjene poeng og oppnå trofeer. I biblioteket kan du i tillegg til å låne bøker også få tilgang til topplister hver mandag som viser hvem som leder. På biblioteket kan du også hente ukas kodeord som gir deg tilgang til poeng, og hente flotte premier underveis i konkurransen.

Hovedgevinst i år er gavekort til aktivitetsparken Høyt & Lavt i Lardal. Men det er ikke bare fylkesvinneren som får flott premie. Ved endt konkurranse 31. august trekkes det også ut en vinner i hver kommune, som får et gavekort på 500 kroner.

Sommerles ratatosk_gold                    Sommerles vikingskip                        Sommerles munin_bronze

 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Sommerlesingskampanje, Vestfoldbibliotekene. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s