Høstprogrammet er klart i litteraturhusbibliotekene!

LHB høst 14De fire litteraturhusbibliotekene i Vestfold (Larvik, Sandefjord, Tønsberg og Nøtterøy og Horten) har nå lansert programkatalogen for høsten.

Et variert program med noe for enhver smak! For eksempel:

I Sandefjord bibliotek kan du ta del  diskusjonen under vignetten Debatt & mingling. Til dette biblioteket kommer også poeten Pedro Carmona-Alvarez. Han forteller om sin siste diktsamling «Sanger for kor» og deler tanker og erfaringer om skriveprosess.

I Tønsberg og Nøtterøy bibliotek holder forfatteren John Færseth foredrag med rom for debatt om konspirasjonsteoriene som jevnlig dukker opp på norske nettsteder. I samme bibliotek blir det senere i høst litterær jubileumsfest med Jon Michelet ved roret, og gjester som blant annet Vigdis Hjorth og Gert Nygårdshaug.

I Horten bibliotek får publikum mulighet til å delta på sitt aller første poesislam – en konkurranse i krysningspunktet mellom poesiopplesning, hip-hop-battle, teatersport og stand-up. I Hortens kommunestyresal blir det i høst mulig å høre pedagog Mattias Øhras foredrag «Tabu å være vanlig» – som tar for seg forventningspresset ungdom møter.

I Larvik bibliotek får du muligheten til å la roen fylle kroppen med Ivar Vehlers foredrag om den populære metoden for positiv tenkning, såkalt mindfulness. Hit kommer også Torgrim Eggen for å fortelle om Berlin basert på sin egen bok om denne byens kulturhistorie.

Programmet i sin helhet finner du her:
Litteraturhusbibliotekene høsten 2014

 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Litteraturhusbibliotek. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s