Aktiv bibliotekhøst

Bok med høstblad

Vestfoldbibliotekenes 13 bygg fylles denne høsten med varierte program. Her finner vi alt fra stemningsskapende musikk-arrangementer, til heftig debatt om kommunereform.

Første post på høstprogrammet i Sande er lesesirkel torsdag 14. august klokken 18.00. I et rikholdig program med mange aktiviteter framover, har også biblioteket  senere i høst oppstart på sitt nye prosjekt «Snakk på tvers i Sande». Torsdag 4. september kan alle som har tanker om kommunereformen, ytre sin mening når ordfører Karl Einar Haslestad inviterer til samtale om muligheter og konsekvenser.  Les høstprogrammet for Sande her.

Onsdag 20. august er det første av de fire Litteraturhusbibliotekene i gang med sitt program. Denne dagen blir det åpningskveld for Sandefjord biblioteks Musikk og poesi-kvelder. Her kan alle, både profesjonelle og amatører, ta med egne tekster og innta åpen scene. Ansvarlig for kveldene, som i høst teller fire i rekken, er Jann Rygh Sivertsen og Rune Kjær. Les høstprogrammet for Litteraturhusbibliotekene i Sandefjord, Tønsberg og Nøtterøy, Horten og Larvik her. Sjekk de fire bibliotekenes nettsider for øvrig programtilbud, blant annet familiearrangementer.

I Stokke starter bibliotekets venner opp høstsesongen mandag 8. september med fokus på grunnlovsjubileet. Denne kvelden holder Karsten Alnæs foredrag med utgangspunkt i sin bok «1814 – miraklenes år». Les mer på Stokke biblioteks hjemmeside her.

Kontakt ditt lokale bibliotek eller følg med på nettsider og sosiale medier for mer informasjon om aktivitetene i Vestfoldbibliotekene høsten 2014.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Vestfoldbibliotekene. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s