Filmbib lanseres 24. november

Filmbib– Gratis strømmetjeneste for låntakere ved norske biblioktek

Filmbib-logo-web-sort er en ny strømmetjeneste med gratis tilgang til kort- og dokumentarfilm for låntakere ved norske bibliotek. Strømmetjenesten tilbyr 200 norske kort- og dokumentarfilmer i 2015, og deretter vil tjenesten vokse med minst 100 filmer i påfølgende år.

I Filmbib kan du se kort- og dokumentarfilmer av nyere dato, men også et utvalg av filmer som går tilbake i tid. Du vil finne en unik samling av kortfilmer for både barn og voksne: animasjonsfilmer, eksperimentelle filmer og humoristiske korte historier. Her er også historisk interessante og samfunnsaktuelle dokumentarer og mye mer. Etter lanseringen i november bør du besøke Filmbib ofte! Det vil stadig bli lagt filmer til i tjenesten.

Hvordan virker Filmbib?

Nasjonalt LånekortGratis tilgang til Filmbib får du via ditt folkebibliotek og nasjonalt lånekort. Du logger på tjenesten med ditt lånekortnummer og PIN-kode. Filmbib er tilgjengelig i din nettleser på PC/Mac, og vil på sikt bli tilgjengelig i applikasjoner for iOS og Android for dine håndholdte enheter.

 

 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Filmbib lanseres 24. november

  1. Tilbaketråkk: God påske! | Vestfoldbibliotekenes blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s