Bøker til høstferien?

I Vestfold er det straks høstferie, og dermed mange dager som kan brukes til lesing. Med lånekortet ditt er det blant annet mulig å låne lydbøker, bøker på papir og e-bøker.

Lånekortet kan enkelt kobles på mobilen din  via denne appen for Vestfoldbibliotekene som bruker Bibliofil.

bibliofilAppen Bibliofil, som organiserer det du låner på biblioteket og som også gjør det mulig å få lånekortet ditt digitalt slik at du kan ha det lett tilgjengelig på mobilen din.

Noen av Vestfoldbibliotekene bruker Mikromarc, der er det også mulig å få lånekortet sitt over på mobilen under området som heter Meg & Mitt.

mobilweb06

E-BØKER

Dersom du ikke vil dra på mange bøker hvis du skal reise bort i høstferien, er det enkelt å låne e-bøker via  appen eBokBib. E-bøker kan leses gratis på nettbrett eller mobil .  Det er mulig å søke på aldersgrupper, kategorier, bøker som er ledige, bøker som anbefales og andre typer sorteringer.

Banner ebokkampanje desember 15

BOKTIPS FOR UNGDOM

Bibliotekene har i mange år laget oversikter med boktips. Her i Vestfold gjør blant annet Larvik bibliotek en stor jobb med å anbefale bøker.  På bloggen vår har vi lyst til å fremheve Larvik biblioteks blogg Bokelskeren som tar for seg tips for ungdomslitteratur . Bloggen viser etiketter som gir nyttig informasjon om hva slags bok det tipses om.  Kanskje skal den handle om forelskelse eller kanskje det skal være en fantasy bok som skal leses – mulighetene er mange, og du velger selv om du vil lese på skjerm eller på papir.

Bok med høstblad

      GOD BOKHØST!

Reklame
Dette innlegget ble publisert i E-bok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s